Page Banner

Firma AKS Line, osnovana je još 2003. godine, bavimo se  proizvodnjom i prodajom tipskih, univerzalnih presvlaka i patosnica, od sada imamo novi reprezentativni prodajni objekat NoLimiTS, u ulici Dimitrija Tucovića 12. Zbog velike potražnje proširili smo kolekciju, pa su sada na jednom mestu dostupna i dečija sedišta, automobilska kozmetika, auto kompleti "prve pomoći", navlake samo za prednja sedišta sa masažerima i gumene patosnice iz proizvodnog programa firme Petex... I to nije sve, kako samo ime kaže ”bez ograničenja”, tako i ponuda iz meseca u mesec će biti sve veća i prilagođena željama i idejama klijenata.
 

Prateći novitete iz sveta automobilske industrije, a uvažavajući najnovije modne i dizajnerske trendove, AKS Line kroz etiketu "No LimiTS" u svojoj ponudi ima nešto zaista novo, čime je priča o personalizaciji i "odevanju" vozila podignuta na mnogo viši nivo... Vlasnicima vozila nudimo  mogućnost da realizuju svoje ideje u vezi sa presvlakama sedišta i patosnicama za sve tipove putničkih automobila, kombija i kamiona. 

 

Izradu vršimo od materijala koji se koriste u prvoj ugradnji vodecih svetskih automobilskih brendova, a No LimiTS u svojoj ponudi već ima više od 150 izrađenih presvlaka i više od 130 patosnica za najpopularnije tipove vozila. U slučaju da nije ”pogođen” ukus ili kombinaciju boja ili štepa iz zamisli kupca, moguće je i dizajniranje na licu mesta, jer su tu izloženi uzorci materijala koji se koriste prilikom izrade. To znači da su moguće kombinacije ne samo materijala, već i boja i sličnih detalja...

Praktično, No LimiTS...

Jedino što je u tom slučaju ograničeno, je rok isporuke za dizajnirani proizvod koji je 48 časova!

 

No LimiTS u svojoj ponudi, pored širokog asortimana proizvoda za vozila, ima i Top Speed magazin. Tako će na ovom mestu  od sada moći da se uz kvalitetnu opremu dobiju i najnovije informacije iz sveta automobilizma.